Enci's Jógatábor Kövestetőn

Egy nappal több kikapcsolódás!

welcome

Sziasztok Enci Jógások!

Csupa öröm látni, hogy sokan harmadjára is csatlakozni szeretnétek a jógatáboromhoz! Az eddigi visszajelzéseitek alapján pár dolgot változtattam: 3 helyett 4 napra vonulunk el; a kora reggeli jógaórákat későbbre teszem, hogy tovább aludhassunk; valamint olyan helyszínt kerestem, ahol híresen jó a vegetáriánus konyha. 

Ezúttal az asana suli helyett kipróbáljuk az ashtanga jógát, a csapatépítő játékok helyett pedig profi coaching eszközöket hozok, melyek segítenek a problémamegoldásban, a konfliktuskezelésben, és az egyéni céljaid kitűzésében.

Így a negyedik nap végén testileg és lelkileg is kipihenten, még feltöltve, energikusan és motiváltan térhetsz vissza a hétköznapokhoz!

Csatlakozz te is csapatunkhoz! 

Enci

jógatábor

Program

részletek

Mit tartalmaz a csomag?

meditation, therapy, relaxation, yoga

Az összes fenti programot

jóga, meditáció, coaching, stb.

herbal, tea, natural, healthy

Félpanziós ellátást

vegetáriánus vagy húsos menü

lotus, therapy, meditation, relax

Profi fotók és videók

tedd el a telefonod, mi megörökítjük helyetted az élményt

Fontos tudnivalók

IanMikraz-Watercolor-Lotus-Flower-Illustration-Graphics-01-másolat.png

Dátum

2022. március 31 – április 3.
(4 nap/ 3 éj)

IanMikraz-Watercolor-Lotus-Flower-Illustration-Graphics-03-másolat.png

Helyszín

Natur Hotel Kövestető

IanMikraz-Watercolor-Lotus-Flower-Illustration-Graphics-05-másolat.png

Létszám

20 fő

elvonulás a domb tetején

A helyszín

A következő táborunk helyszíne a Mecsek egyik dombtetőjén található Natur Hotel Kövestető lesz, amely híresen jó vegetáriánus konyhájáról is. Több túraútvonal is indul a hoteltől. 

Az elhelyezés ezúttal is két ágyas szobákban lesz, így most is érdemes elhoznod a barátnőd, a tesód, a lányod vagy az anyukád! De ha nyitott vagy arra, hogy új barátokat szerezz, akkor jelezd, és keresünk neked szobatársat! Legutóbb több új barátság is született! 💖

A részvételi díj egészét vagy egy részét SZÉP kártyával is rendezheted. Ez esetben a részletekért görgess az oldal aljára, a Gyakran Ismételt Kérdésekhez. 

együtt minden jobb

A közösség

Fontos számomra, hogy valóban megismerkedjünk, akár már a tábort megelőzően is. Éppen ezért létrehoztam egy zárt Facebook csoportot, ahova minden résztvevő bekerül. Itt tudunk csevegni, ismerkedni, majd a tábor alatt fontos információkról, pl. a programok kezdetéről is tudlak titeket értesíteni. 

A tábor alatt több coaching eszközt is ki fogunk próbálni egymás segítségével. Segítünk megoldani kimondatlan problémákat, ahol valóban nem kell elmondanod, milyen problémád van. Ha szükséges, rendet teszünk fejben, és egyéni célokat tűzünk ki.

gyógyulás a természet erejével

Mindful Nordic Walk

A mecseki erdő biztonságában mindfulness gyakorlatokat mutatok nektek a stresszoldáshoz. Egy nagy sétát fogunk tenni az erdőben, és megfigyeljük, mi van körülöttünk. Megfigyeljük a természetet, a belső világunkat – az életet, amely ott áramlik benned és körülötted. 

Foglalás

A helyed kizárólag a foglaló (45.000 Ft) befizetésével tudod biztosítani.

A foglalást a lent található jegyre kattintva tudod kifizetni. Ha valamilyen oknál fogva mégsem tudsz részt venni a táborban, jelezd minél előbb, mert nem áll módunkban visszatéríteni a foglalás díját. Ugyanis a foglalásod leadásakor mi lefoglaljuk a hotelszobád, melyet visszamondani nem tudunk, azonban segítünk neked keresni valakit a helyedre!

A tábor egy részét vagy egészét OTP SZÉP kártyával is rendezheted. Ez esetben a részletekért görgess az oldal aljára, a Gyakran Ismételt Kérdésekhez. 

A részvételi díj második részletének befizetési határideje:

2022. február 28. 

https://online.encijoga.hu/termek/orszagos-encis-jogatabor-foglalo/

biztos van egy csomó kérdésed...

Gyakran Ismételt Kérdések

2022. szeptemberig bármelyik zsebből kifizetheted a tábort. Mivel a Strong Body Újszeged elfogadóhelyen keresztül tudjuk elfogadni a SZÉP Kártyát, ezért csak személyesen vagy telefonon keresztül tudod rendezni a díjat. 

A telefonos fizetésnél bediktálod a kártyaadataid, én azonnal beírom a SZÉP kártya fizetőportálon, és az levonja tőled az összeget. 

Az adataid bizalmasan kezelem, azoka sehova nem írom fel, és nem adom ki harmadik félnek. 

Amennyiben ezt a fizetési módszert választod, egyeztess velem egy időpontot üzenetben! 

A jógatábor épp úgy működik, mint bármilyen koncert, színház vagy rendezvény, amelyre jegyet váltasz. A részvételi díj teljes összege csak abban az esetben visszatérítendő, ha a rendezvényt törvényi előírás miatt nem tarthatjuk meg. Amennyiben te rajtunk kívül álló okokból nem tudsz résztvenni a táborban (pl. vizsga, családi okok, betegség, nincs védettségi igazolványod), próbálj meg keresni valakit a helyedre, akinek eladhatod a helyed. A szállásfoglalás visszamondására a hotel mindenkori visszatérítési szabályzata vonatkozik.

2021. január 1. óta kétlépcsős hitelesítést kér minden magyar bank, azonban erre nincsenek mindig maximálisan felkészülve technikailag. Emiatt időnként nem érkezik meg hozzád a kétlépcsős hitelesítés második lépése, a fizetés pedig sikertelen lesz. 

Ebben az esetben két lehetőséged van:

  1. Próbáld meg a másik, PayPalos fizetési opcióval rendezni a díjat. Ehhez nincs szükséged saját PayPal fiókra. A bankkártya adataid fogja elkérni, mint bármelyik online fizetési rendszer. 
  2. El is utalhatod az összeget erre a bankszámlaszámra:

    Dr. Bús Enikő
    11773353-91555894 (OTP)
    A közleménybe írd bele a résztvevő nevét, és hogy “Jógatábor”.

Igen, ennek elméletben nincs semmilyen akadálya. A gyakorlatban azonban a hotel 2 ágyas szobái okozhatnak gondot, ugyanis ha valaki egyedül van a szobában, annak felára van (plusz 3500.- Ft/éj/szoba). Nem tudom garantálni, hogy lesz másik egyedül érkező férfi jógás is, nővel pedig érthető okokból nem teszek össze férfi jógást. Ezért ha férfiként szívesen csatlakoznál a táborhoz, kérlek vagy hozd el magaddal egy ismerősöd / párod, vagy fontold meg a felár kifizetését.