30 Nap Hála

Stresszoldás és hajlékonyság növelés egyszerre!

A karácsonyra történő készülődés, az ajándékok utáni kutatás sok-sok stresszel jár. Ez az év azonban más lesz! Ahelyett, hogy arra fókuszálnánk, hogy milyen ajándékokat kapunk idén, arra helyezzük a hangsúlyt, hogy értékeljük mindazt, amink van. 

 

Sokan nem tudják, de a hála érzete enyhíti a stresszt, és oldja a depressziós szorongást. Biztosan azt gondolod, hogy ebben a pandémiás időszakban baromi nehéz most bármiért is hálásnak lenni – és igazad van. Ettől lesz igazán kihívás ez a program!

Már előfizettél a programra?

🤭Tövig rágod a körmöd?
😓 Betegre aggódod magad?
🤯Éjjelente álmatlanul forgolódsz?

Csökkentsd a stressz mértékét jógával,
nyújtással és meditációval!

A 30 Nap Hála Program célja:

🙏 30 napon keresztül tudatosítjuk, milyen sok mindenért lehetsz te is hálás

🤸Javítjuk mozgékonyságod, hajlékonyságod és állóképességed

😴 Ellazítjuk az idegrendszered, oldjuk a felgyülemlett feszültséget

🤗 A nyújtásokkal ellazítjuk a tested és megszüntetjük az állandó fájdalmaid

Az eredmény pedig egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb és egészségesebb változata lesz önmagadnak!

Hogyan változol meg a program hatására?

🛌  Jobban fogsz aludni

🤗 Nem fog többi fájni a létezés: megszűnik a derékfájdalom, a csípő, a váll és a térdfájdalom

⚖️ Kiegyensúlyozottabb és pozitívabb leszel

Mit tartalmaz a program?

🧘🏼A következő 30 napra beütemeztem neked egy-egy új jóga vagy stretching videót, melyek egymásra épülnek. A videók nagy része 60 perces, és a stresszoldás elősegítése miatt tartalmazzák az óra elejei elcsendesedést, és az óra végi relaxációt is. Így teljes a jóga-élmény!

🎧 Bizonyos napokon nem kell testgyakorlást végezned – kizárólag mentálisat. Ezekre a pihenő napokra meditációs hanganyagokkal készültem; melyeket bárhol meghallgathatsz, akár az autódban ülve!

🤔 Minden napra hoztam neked egy kérdést, egy gondolatot. A gyakorlások közben gondolkodj ezen a kérdésen! Próbáld meg megválaszolni azt! A kérdések célja, hogy ismét felfedjék előtted életed csodálatos pillanatait, melyekért érdemes élni!

💌 A következő 30 nap során végig támogatni foglak. Kérdéseiddel, gondolataiddal bármikor kereshetsz; legyen szó akár a fizikai gyakorlással kapcsolatos nehézségekről, vagy arról, hogy miért volt nehéz az aznapi kérdést megválaszolnod.

👥 Mindemellett a program zárt közösségének tagjává fogsz válni YouTube-on, ahol bármikor megoszthatod a tagokkal élményeid, tapasztalataid, gondjaid, nehézségeid, érzéseid!

Mások mondták rólam: 😊

Ő szerettette meg velem a jógát. Profi, érthető,valtozatos edzései vannak.

Livi

trenerkereso.hu

Imádom Enikő óráit, a YouTube videót pedig kifejezetten szeretem, mindig tudok válogatni, hogy éppen mire is van szükségem és mindig többet kapok, mint amit elvártam. :))) Heti többszöri (hosszabb, rövidebb) futás mellett használom az online videókat, nyújtani és mobilizálni. Ajánlom mindnekinek, aki keresztedzést keres a futás mellé.

Rita

trenerkereso.hu

Enci szuper órákat tart, felkészült, lelkiismeretes, változatos. Magam is dolgozom edzőként, mégis ünnep a hetemben, amikor vendégként megyek az órájára. Teljesen kikapcsol és ami mindemellett nagyon fontos, hogy teljes bizalommal csinálom a gyakorlatait, mert tudom, hogy pontosan tudja mi hol és hogyan hat, abszolút profi!

Zita

trenerkereso.hu

Hogyan tudsz csatlakozni?

A videókat és a hozzájuk tartozó napi kérdéseket a lenti naptárból tudod elérni. 

A videók megtekintéséhez YouTube membership előfizetésre lesz szükséged. 

1. Nyisd meg a YouTube-ot, és jelentkezz be a saját fiókodba! Ez a lépés kihagyható, ha eleve be vagy jelentkezve. 

2. Kattints a lenti CSATLAKOZÁS gombra!

3. Írd be fizetési adataid, és vásárold meg a tagságot. Innentől hozzáférsz a program minden videójához. A program mindaddig automatikusan újul meg, amíg azt le nem mondod a YouTube fiókodban.

4. Mentsd el ezt az oldalt, hogy bármikor vissza tudj térni a naptárhoz! A naptárban találod a következő napi videó linkjét és azt a kérdést, amit a gyakorlásod közben át kell gondolnod.

Csatlakozz!

30 Nap Hála

Ft 3990.- / 30 nap
  • Jógavideók
  • Meditációk
  • Hálás gondolatok

30 Nap Hála Naptár