Hogy vegyél fel egy 15 perces jógavideót egy hét alatt?

Mindegy, hogy kint vagy bent videózok, zaj mindig van. A karantén alatt ugye nem csak én, de mindenki más is itthon van. És hát egyértelmű, hogy abban a tíz percben KELL hajat szárítani, amikor én épp relaxációs gyakorlatot vennék fel. Mikor a hetedik percél megszólal az ismerős zúgás, nyilván relaxált tudok maradni, és tök könnyű visszazökkenni pár perccel később…🤬🤣

Sebaj, van kert! Gyerünk ki, legalább a levegőn leszek, ér a napsütés! Csakhogy a szomszéd is pont így gondolja, hiszen a napsütéses idő a legalkalmasabb húsz darab raklapból nyolcszemélyes kerti kiülőt barkácsolni. Mikor már azt hinném, vége a fűrészelésnek, jön a kalapálás. Majd a flexelés. (???) 

Türelmesen várok, a harmadik nap végre kész a kiülő! Cserébe be van borulva az ég, és így a kert inkább temetőre, semmint megnyugtató japán zen kertre emlékeztet. Majd holnap.

Süt a nap, a szomszédok sehol, éljen! Mehet! Melyik a legjobb beállítás? Egy tíz centivel arrébb… hopp egy taposóakna a macskától.💩 Még hogy a macskák elássák!  Nyugi, gyors megtakarítom a papucsom, és már kezdem is. #büdösmacska A szomszédok közben kiültek iszogatni az új kiülőre.

Végülis napi egy órára ki lehet menni rekreációs célból, kinézek a töltésre! Úgyis mindenki otthon van, biztosan találok egy nyugis helyet 15 percre. Rosszul hittem. Idén a környékbeliek a töltésen majálisoznak. Nemhogy tizenöt percre, de egyetlen percre sem tudom leteríteni a szőnyegemet úgy, hogy valaki ne trappolna át a videón. És a napi egy óra is mindjárt letelik, úgyhogy mehetek haza. Talán holnap sikerül.