csoportos jóga

Namaste!

Július 12-24-ig a jógaszőnyeg helyett a napágyban fogok savászanában relaxálni.

Találkozunk újra július 25-én, csütörtökön, 19:00-kor, frissen és kipihenten! (Bejelentkezés július 19-től).

Addig is, maradjatok rugalmasak a YouTube videóim segítségével:

csoportos jóga szegeden

csoportos jóga

Csatlakozz a szegedi Pick Arénában tartott csoportos jógaórákhoz! 60 perces csoportos óráimnak az Aréna konferenciaterme ad otthont, és ebben a klimatizált és hangszigetelt teremben összesen 32 fő tud egyszerre kényelmes távolságban jógázni.

Betelt az időpont, amire jönnél? Nézz vissza az órarendre aznap délelőtt, mert szinte mindig felszabadul pár hely.

csoportos jóga szegeden

Órarend

Hétfő

19:00 Erősítő jóga

Kedd

19:00 Könnyű jóga

Csütörtök

19:00 Könnyű jóga

Hétfő
Kedd
Csütörtök
19:00 Erősítő jóga
19:00 Könnyű jóga
19:00 Könnyű jóga

A következő heti időpontok mindig péntek reggel 7 órától elérhetőek. Amennyiben már betelt az az időpont, amire jönnél, érdemes aznap dél körül is megnézni az órarendet, mert mindig van néhány utolsó pillanatos lemondás.

FIGYELEM, NYÁRI SZÜNET!

2024. július 12-24- között egy kisebb szünetet tartunk. Szeretettel várlak július 25-én, csütörtökön egy könnyű jógán.

kíváncsi vagy az óratípusokra?

könnyű jóga

könnyű jóga

Ne tévesszen meg a név, ez az óra igenis alaposan át fog mozgatni! Azért hívom könnyű jógának, mert nincsenek benne haladó jógapózok, így a kezdők is tudják élvezni a gyakorlatokat. 

Az órák célja, hogy megnyújtsuk a mindennapokban lemerevedett izmokat. Ennek köszönhetően pár hónap alatt végre újból képes leszel olyan mozdulatokra, melyeket évek óta nem tudsz (fájdalommentesen) végrehajtani. Búcsút mondhatsz a befagyott vállnak és a merev csípőnek, a gyakori zsibbadásnak és darabos mozgásnak! 

csatlakozz!

erősítő jóga

Hétfőnként feltekerjük a hangerőt és megemeljük a pulzusszámot! Ezen a jógaórán magasabb ismétlésszámban végzünk erősítő-jellegű ászanákat, így az izomláz garantált a nap végén. Kiemelt figyelmet kapnak a törzs tartóizmai, hisz a legtöbb hátfájdalom ezek gyengeségére vezethető vissza. Emellett erősítjük a far- és combizmokat, valamint a felső végtagokat is. Az óra célja, hogy tested és mozgásod stabillá és erőssé váljon,  ezzel pedig megelőzzük az ülőmunkából eredő testi fájdalmakat.

Az órán bárki részt vehet, akinek nincs orvosi tiltása. A gyakorlatokat skálázva mutatom be, azaz egy-egy gyakorlatnak megmutatom a kezdő és a haladó variációt is. Így akkor is fejlődést fogsz magadon tapasztalni, ha korábban még sosem mozogtál; haladóként pedig érezni fogod, hogy mindig lehet eggyel nehezebb egy ászana!

erősítő jóga

a helyszín

hogy biztos jó helyre érkezz...

A szegedi Pick Arénát elhagyva (Felső Tisza-part 35.) egyből fordulj balra. Bátran használd az Aréna ingyenes “hazai” parkolóját!

jóga a pick arénában

segítség

bejelentkezés és bejutás

Ebben a videóban megmutatom, hogyan tudsz online bejelentkezni az óráimra, és hogy hogyan tudsz bejutni az épületbe.

Szabályzat

A csoportos óráimon történő részvétel továbbra is előzetes online bejelentkezéshez kötött. Amennyiben bejelentkezel, ám mégsem tudsz részt venni az órán, legkésőbb 7 órával, tehát aznap délig órakezdés előtt tudsz lejelentkezni  – különben az alkalmad levonásra kerül, ha pedig napijeggyel vettél volna részt az órán, az online profilodon tartozásként fog megjelenni. A bérlet 45 vagy 90 napig felhasználható, másra nem ruházható át, valamint utazás, betegség esetén nem “befagyasztható”. Napijegyed és bérleted előre is megvásárolhatod online (ehhez görgess az oldal aljára); azok érvényessége a “becsipogáskor” indul.

A jógaórákon mindenki a saját felelősségére vehet részt. Fennálló összetett keringés- vagy mozgásrendszeri egészségügyi problémák esetén kérlek, mindenképp konzultálj kezelőorvosoddal arról, hogy szabad-e jógáznod, és hogy milyen mozdulatokat kell kerülnöd. 

Az órákon kizárólag a Belépési Nyilatkozat kitöltésével és aláírásával lehet részt venni. Ezt első alkalommal magaddal is hozhatod kitöltve, de helyben is tudok adni egy üres példányt.

Bérletvásárlás

Napijegyed vagy bérleted a helyszínen is megvásárolhatod, vagy előre is megválthatod.

Napijegy

2500Ft /alkalom
 • 1 db 60 perces csoportos jóga
 • ingyenes parkoló használat

10 alkalmas bérlet

15 000Ft /10 alkalom
 • 45 napig felhasználható
 • ingyenes parkoló használat

10 alkalmas bérlet

20 000Ft /10 alkalom
 • 90 napig felhasználható
 • ingyenes parkoló használat

Korlátlan bérlet

17 000Ft /30 nap
 • korlátlan számú órán részt vehetsz
 • ingyenes parkoló használat

A helyszínen elfogadott fizetési módok:

 • Készpénz
 • Bankkártyás fizetés
 • OTP SZÉP Kártya

Üzenj nekem!

Nincs Facebook profilod, ezért nem tudsz feljelentkezni? Egyéb kérdésed van az órákkal kapcsolatban? Írj egy üzenetet, biztosan megoldjuk!

“Hogyan tudsz egyszerre ennyi emberre figyelni, hogy senki se sérüljön meg?”

GYAKORI KÉRDÉS

Az elmúlt napokban két ismerősöm is feltette nekem ezt a kérdést, és most veled is megosztom a válaszomat.

Mindkét kérdező edzett férfi, akik hozzá vannak szokva a magas terheléshez és a nagy súlyokhoz. És valóbban, a nagy intenzitású edzéseken kulcsfontosságú, hogy az edző minden másodpercben résen legyen, hisz egy szempillantás alatt komoly balesetek történhetnek. 

A jóga azonban kimondottan alacsony intenzitású sport, ahol a saját testsúlyunkon kívül nem kapunk terhelést. Ha összehasonlítjuk egy aerobic órával vagy egy crossfit edzéssel, a jóga csigalassúnak hat. 

Vinyasa-jellegű óráimon a légzés ütemére dolgozunk: belégzésre felemelkedünk, kilégzésre előrehajlunk. A levegőt hosszan szívjuk az orrunkon, és lassan fújjuk ki, sosem kapkodva.

Ez a sebesség teszi lehetővé azt, hogy figyelmünket maximálisan a póz végrehajtására tudjuk irányítani. Hogy minden egyes porcikánkat megfigyeljünk, és azt is képesek legyünk megérezni, ha akár a kislábujjunk rossz szögben áll.

Az órákon TÖBBFÉLE OKTATÓI SEGÍTSÉGET is adok.

Először mindig verbálisan segítek: elmondom, hogy mit tegyél belégzéskor, és mit kilégzéskor; hogy mit hogyan mozgass, miközben felveszed a pózt, és mikor már benne vagyunk a pózban, további instrukciókat adok a póz tökéletesítésére. Magyarán végigdumálom az egész órát. 😂

Amikor viszont azt látom, hogy ez kevés, odalépek, és a gyakorlónak pár szóban elmondom, mit és hova tegyen. Sokszor már ezzel is áttörtést tudunk elérni, és nincs szükség arra, hogy kézzel belehelyezzem a gyakorlót az ászanába. 

Általában akkor segítek érintéssel, ha azt látom, a kivitelezés annyira helytelen, hogy abból húzódás, sérülés is lehet. (Vagy amikor egy haladó gyakorlón látom, hogy a tökéletesítéshez már tényleg csak egy lehelletnyi húzás-vonásra van szükség.)

Az óráimon ugyanannak a 25-30 ászanának a variációival dolgozunk, így aki egyszer megérti, hogy mire kell figyelni egy bizonyos póznál, az örökre emlékezni fog rá. Ez a haladó gyakorlóimon is látszik.

A CSAPAT FELE MÁR ÉVEK ÓTA VELEM GYAKOROL.

Nem csak én vagyok az egyetlen, akit figyelhetsz óra közben. A csapat fele tapasztalt “encijógásnak” mondható, és ők elszórtan helyezkednek el a teremben – így lehet, hogy épp előtted is lesz valaki, akit követhetsz a pózok helyes kivitelezésében.

Az óráimon mindig DIFFERENCIÁLOK.

A legtöbb gyakorlatnak van kezdő, középhaladó és haladó változata. Ezeket mindig lediktálom, bemutatom, és mindenki a maga szintjének, hangulatának megfelelőt végezheti. A többszintű óra lehetőséget ad a folyamatos fejlődésre, hisz bármikor kipróbálhatsz egy eggyel nehezebb változatot. Ilyenkor történnek a csodák! ✨

Ha mégis azon aggódsz, hogy meg fogsz sérülni, van egy tanácsom a számodra:

Ha kezdőnek érzed magad, akkor minél közelebb pakolj le hozzám, lehetőleg az első sorba. Így egyrészt jobban látom, ha korrekcióra van szükséged, másrészt nekem hatalmas segítség, ha nem a terem túlsó végébe kell átszaladnom két ászana között egy kis korrekcióra, hanem csak egy lépést kell megtennem hozzád.

csatlakozz!