Namaste!

Ismerj
meg

Talán még sosem hallottál rólam, de az is lehet, hogy a YouTube videóimon keresztül már többször is együtt jógáztunk.

Enci vagyok, egy szegedi jógaoktató, aki egyébként szövegírással keresi a kenyerét. 

Jógaoktatóként a szerénység jellemez, és nem szeretem mutogatni a magánéletem a nagy nyilvánosság előtt, viszont az írás az más.

Számomra sokkal bizalmasabb a levelezés, mint a nyilvános közösségi média. Egy kicsit olyan, mintha mi ketten elmennénk kávézni vagy borozni, és arról mesélnék neked, hogy mi köti le a figyelmem és az életem, amikor épp nem jógázok.

Főleg olyan gondolatokat szeretnék veled megosztani, amit valahol olvasok vagy hallok, és kivált belőlem valamilyen reakciót. Elgondolkodtat, ráébreszt valamire, vagy akár teljesen kiakaszt.

Mi vár rád

a hírlevelekben?

Hetente egyszer ötleteket, tanácsokat és tippeket osztok meg veled a harmonikus élethez. Az utóbbi időben tudatosan választom a nyugalmat a pörgés helyett, és ennek a tudatos döntésnek a megélését követheted leveleimben. 

Biztosan fogok neked ingyenes YouTube jógavideókat küldeni, időnként táplálkozással kapcsolatos témákra is kitérek, mégis talán a legfontosabb a nyugalom megteremtésének és megélésének technikái lesznek.

Ha egy folyton pörgő, intenzív életet élsz, ez a levél lehet számodra a nyugalom oázisa. Biztosan lesznek felismeréseid, lesznek nagy beismerések, és lesz nevetés vagy épp könnyek is. 

A levelekre bármikor válaszolhatsz, ha épp eszedbe jut az üzenetemről valami. De az sem gond, ha olvasás után egyből törlöd is. (Azért leiratkozni remélem, hogy nem fogsz! 😅)

Elmondom levélben

Ünnepi ruhát veszek lelkemre amikor írok